Guláš ze sójových ďobáčků

12.09.2020

Sojový guláš vařený z hotových ďobáčků je výborný a rychlý.
Ingredience:
Hotové koupené ďobáčky, větší cibulku, lžíci hrašky, rajčatový protlak, sůl, pepř, kmín, červená paprika koření nebo gulášové koření směs, česnek.

Osmahneme si na oleji nadrobno nakrájenou cibulku, kterou posolíme, aby pustila šťávu, až zesklovatí přidáme ďobáčky, které jsem si ještě trochu pokrájela, aby byli drobnější. 

Po krátkém osmažení přidáme všechno koření, hrašku a rajčatový protlak. Zalijeme horkou vodou, necháme vařit tak 10 minut. Ke konci přidáme prolisovaný česnek a nevaříme, už příliš dlouho, ať voní.
Pokud chcete můžete i zahustit moukou, nebo jíškou.
My jej máme rádi s rýží a nikdy do druhého dne nezbude...